Lili Hotel

  1. Griekenland
  2. Kreta
  3. Amoudara
  • Lili Hotel
  • 17 foto's

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een bagagedepot, een kluis, een tv-ruimte, een medische dienst, een wekdienst en een theaterzaal – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In het verblijf is Wi-Fi verkrijgbaar. Naast een supermarkt zijn andere winkels voorhanden. Op het terrein van het hotel bevinden zic

Over Lili Hotel

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een bagagedepot, een kluis, een tv-ruimte, een medische dienst, een wekdienst en een theaterzaal – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In het verblijf is Wi-Fi verkrijgbaar. Naast een supermarkt zijn andere winkels voorhanden. Op het terrein van het hotel bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een aangename luchtcirculatie in de kamers. Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Ook babybedjes en extra bedden kunnen worden klaargezet. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Ook zijn een koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Een telefoon, satelliettelevisie en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. In de badkamer, van een douche en een bad voorzien, vinden de gasten een föhn en een telefoon.

Sport/entertainment

Naast binnen- en buitenzwembaden is er een zone met kinderzwembaden. Pure ontspanning in het bubbelbad, plezier op de waterglijbaan en verfrissende drankjes bij de zwembadbar – de gasten zullen veel waterpret hebben. Op het zonneterras nodigen ligstoelen onder parasols tot ontspanning uit. Het verblijf biedt een uitvoerig outdoorprogramma met tennis, beachvolleybal en golfen aan en tegen betaling paardrijden. Met windsurfen, kitesurfen, jetskiën, snorkelen en duiken voelen zich ook watersportliefhebbers helemaal op hun gemak. Een fitnessstudio en tafeltennis maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het hotel. In het hotel worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een schoonheidssalon en een zonnebank aangeboden. Een miniclub, een disco en een nachtclub garanderen volop recreatieplezier. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. Er kan halfpension worden geboekt. Ontbijt en een diner van het buffet of à la carte of als menu zorgen dagelijks voor een culinair highlight.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het verblijf geaccepteerd: American Express, Visa en MasterCard.

Locatie