Maravel Star Art Hotel

  1. Griekenland
  2. Kreta
  3. Adelianos Kambos
  • Maravel Star Art Hotel
  • 2 foto's

Maravel Star Art Hotel ligt in Rethymnon bij een winkelcentrum, op een kwartiertje rijden van Rethimno Kart en Town Beach. Dit 4-sterrenhotel ligt op 13,7 km van Fortezza en op 7,1 km van Kara Mousha Pasha Moskee. Doe of je thuis bent in één van de 40 klimaatgeregelde kamers met een koelkast. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satell

Over Maravel Star Art Hotel

Maravel Star Art Hotel ligt in Rethymnon bij een winkelcentrum, op een kwartiertje rijden van Rethimno Kart en Town Beach. Dit 4-sterrenhotel ligt op 13,7 km van Fortezza en op 7,1 km van Kara Mousha Pasha Moskee.

Doe of je thuis bent in één van de 40 klimaatgeregelde kamers met een koelkast. Alle kamers hebben een gemeubileerd balkon. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en een haardroger.

Geniet van recreatieve voorzieningen zoals een buitenzwembad en een outdoor tennisbaan. Dit hotel bevat ook gratis wifi, een spelletjesruimte en een televisie in de gemeenschappelijke ruimte.

Geniet van een lekker diner in het restaurant of bestel een snack in de koffiebar / het café. Ook biedt dit hotel 24-uurs roomservice aan. Sluit je dag af met een drankje in een bar/lounge of een strandbar. Dagelijks wordt er tegen betaling ontbijt geserveerd. 

Enkele van de voorzieningen zijn een businesscentrum, een stomerij/wasserijservice en een 24-uurs receptie. Gasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van vervoer van/naar de veerbootterminal en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Locatie