MONDI Hotel Axams

MONDI Hotel Axams ligt in Axams in de bergen, op 10 min. rijden van Martinswand en Peter-Anich-gondel. Dit 4-sterrenhotel ligt op 11,6 km van Gouden Dak en op 12,5 km van Skischans Bergisel. Laat jezelf verwennen met onsite massages of geniet van recreatieve voorzieningen zoals een binnenzwembad. Dit hotel bevat ook gratis wifi, babysitting of kinderopvang (toeslag) en hulp bij uitstapjes/tickets

Over MONDI Hotel Axams

MONDI Hotel Axams ligt in Axams in de bergen, op 10 min. rijden van Martinswand en Peter-Anich-gondel. Dit 4-sterrenhotel ligt op 11,6 km van Gouden Dak en op 12,5 km van Skischans Bergisel.
Laat jezelf verwennen met onsite massages of geniet van recreatieve voorzieningen zoals een binnenzwembad. Dit hotel bevat ook gratis wifi, babysitting of kinderopvang (toeslag) en hulp bij uitstapjes/tickets.
Enkele van de voorzieningen zijn gratis kranten in de lobby, een stomerij/wasserijservice en een geldautomaat/bankservice. Ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.
Geniet van een maaltijd in het restaurant of bestel een snack in de koffiebar/het café van dit hotel. Bestel je favoriete drankje in een bar/lounge. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 10.00 uur genieten van een gratis ontbijtbuffet. 
Doe of je thuis bent in één van de 35 kamers met kitchenettes. Alle kamers hebben een balkon. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met satellietzenders zorgt voor het kijkplezier. Bij de voorzieningen horen een magnetron en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.

Locatie