Isla Panorama

  • Isla Panorama
  • 24 foto's

Met een verblijf bij Isla Panorama - All Inclusive in Marmaris, in de buurt Stadscentrum van Marmaris, bevind je je op 5 min. lopen van Strand van Marmaris en op 5 min. rijden van Waterpark Atlantis. Dit 4-sterrenhotel ligt op 1,9 km van Aqua Dream Water Park en op 4 km van Icmeler-strand. Doe of je thuis bent in één van de 203 klimaatgeregelde kamers met gratis minibars en een ledtelevisie. De ka

Over Isla Panorama

Met een verblijf bij Isla Panorama - All Inclusive in Marmaris, in de buurt Stadscentrum van Marmaris, bevind je je op 5 min. lopen van Strand van Marmaris en op 5 min. rijden van Waterpark Atlantis. Dit 4-sterrenhotel ligt op 1,9 km van Aqua Dream Water Park en op 4 km van Icmeler-strand.

Doe of je thuis bent in één van de 203 klimaatgeregelde kamers met gratis minibars en een ledtelevisie. De kamers hebben een eigen balkon. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en een föhn. Bij de voorzieningen horen een telefoon en een kluis en de kamers worden op beperkte dagen schoongemaakt.

Duik in één van de 2 buitenzwembaden of geniet van andere recreatieve voorzieningen zoals een nachtclub en een waterglijbaan.

Dit hotel is all-inclusive. De tarieven zijn inclusief maaltijden en drankjes in de eetgelegenheden op het terrein. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor diners in sommige restaurants, speciale diners en gerechten, sommige drankjes en andere voorzieningen.

Geniet van een maaltijd in het restaurant of van een snack in de koffiebar/het café van het hotel. Ontspan met uw favoriete drankje aan de bar/lounge of de bar aan het zwembad.

Enkele van de voorzieningen zijn een stomerij-/wasserijservice, een 24-uurs receptie en een bagageopslagruimte. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein.

Houd er rekening mee dat
Extra bed : opklapbed of slaapbank
Accommodatie van alleen MANNEN is NIET toegestaan

Het All Inclusive-concept omvat alle maaltijden (ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes) en drankjes tijdens de maaltijd zoals frisdrank, bier, wijn, water en alcoholische dranken, allemaal van lokale merken.
Drankjes worden geserveerd van 's ochtends tot 's avonds laat (ca. tot 22.00 -24.00 uur).
Openingstijden variëren tussen verschillende hotels.
In sommige hotels is het activiteitenprogramma ook inbegrepen.

Locatie