Cala San Miguel The Club

  1. Spanje
  2. Ibiza
  3. San Miguel
  • Cala San Miguel The Club
  • 8 foto's

Dit hotel ligt in een ideale omgeving voor volwassenen die in de vakantie onder elkaar willen zijn en bevindt zich direct in het centrum van Puerto de San Miguel.

Over Cala San Miguel The Club

Ligging

Dit hotel ligt in een ideale omgeving voor volwassenen die in de vakantie onder elkaar willen zijn en bevindt zich direct in het centrum van Puerto de San Miguel.

Hotelfaciliteiten

Het verblijf werd pas recent - in 2021 – gebouwd. Het hotel met een lift beschikt over 96 niet-rokerskamers. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. De gasten van het hotel kunnen van een wisselkantoor, een autoverhuur, een medische dienst, een 24-uurs roomservice en een wasservice gebruikmaken. In het verblijf is Wi-Fi voorhanden (kosteloos). Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt een verwarming. Balkon of terras behoort tot de basisuitrusting van de meeste kamers. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Ook zijn een koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Voor vakantiecomfort zorgen een flatscreen-tv met satellietzenders en Wi-Fi (kosteloos). Daarnaast kunnen de gasten genieten van de turndownservice. Tot de extra´s van de kamers behoren pantoffels. In de badkamer, van een douche voorzien, vinden de gasten een föhn en badjassen. Voor extra comfort in de badkamers zorgen cosmetische producten.

Sport/entertainment

Het zwembadcomplex in de openlucht biedt verkwikkend zwemplezier. Echt optimaal van de vakantie genieten kan op het zonneterras met ligstoelen en parasols. In de (snack-) bar worden verfrissende drankjes aangeboden. Wie op reis is en toch wil blijven sporten, kan zich met joggen prima vermaken. Golfen wordt tegen betaling aangeboden. Er zijn diverse sporten beschikbaar waaronder watersporten zoals snorkelen, aquarobics en aquafitness, tegen betaling ook waterskiën, motorboot varen, bananenboot varen, catamaranzeilen, kajakken, duiken en parasailing. Een fitnessstudio, yoga en pilates maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het hotel. Het wellnessgedeelte biedt een schoonheidssalon en massagebehandelingen (alles tegen betaling) aan. Het entertainmentprogramma bestaat ondere andere uit een animatieprogramma en livemuziek. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Het culinaire gedeelte bestaat uit een lobbybar. Gastvrijheid en een gezellige ambiance wacht op de gasten in 4 niet-rokersrestaurants. Het hotel biedt een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van eten en drinken aan. Te boeken zijn een overnachting incl. ontbijt, halfpension en all-inclusive. Aangeboden worden ontbijt, middagmaaltijd en diner. Daarnaast stelt het verblijf snacks beschikbaar. Het hotel beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Creditcards

In het hotel worden de volgende creditcards geaccepteerd: American Express, Visa en MasterCard.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • 24-uurs receptie

Locatie

10
Uitstekend (9+) 1 review
  • 10

    Geen toelichting bij de review gegeven