Marina appartements

  1. Griekenland
  2. Samos
  3. Kokkari

Ligging Dit aparthotel bevindt zich in Kokkari, op ca. 170 m van het strand verwijderd. Hotelfaciliteiten Het aanbod van het verblijf met verschillende faciliteiten en diensten zorgt ervoor dat vakantiegangers en zakenreizigers hier een aangename tijd kunnen doorbrengen. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Kamers In

Over Marina appartements

Ligging

Dit aparthotel bevindt zich in Kokkari, op ca. 170 m van het strand verwijderd.

Hotelfaciliteiten

Het aanbod van het verblijf met verschillende faciliteiten en diensten zorgt ervoor dat vakantiegangers en zakenreizigers hier een aangename tijd kunnen doorbrengen. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie.

Kamers

In de kamers bevinden zich een living en een badkamer, voor een aangenaam luchtklimaat zorgt airconditioning. De gasten kunnen vanaf het balkon of het terras van het uitzicht op zee genieten. De kamers beschikken over een slaapbank. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. In de kitchenette bevinden zich een koelkast en een thee-/koffiezetapparaat. Voor optimaal comfort zorgen een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit aparthotel bevindt zich in Kokkari, op ca. 170 m van het strand verwijderd.

Locatie