Green Hill Studios & Appartments

  1. Griekenland
  2. Samos
  3. Kokkari

Ligging Dit hotel bevindt zich in Kokkari. Hotelfaciliteiten Vele faciliteiten en diensten in het verblijf bieden de gasten de mogelijkheid ontspanning met zakelijke verplichtingen te combineren. Kamers De meeste kamers hebben een balkon. Tot de faciliteiten op alle kamers behoren een kitchenette en satelliettelevisie. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn.

Over Green Hill Studios & Appartments

Ligging

Dit hotel bevindt zich in Kokkari.

Hotelfaciliteiten

Vele faciliteiten en diensten in het verblijf bieden de gasten de mogelijkheid ontspanning met zakelijke verplichtingen te combineren.

Kamers

De meeste kamers hebben een balkon. Tot de faciliteiten op alle kamers behoren een kitchenette en satelliettelevisie. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel bevindt zich in Kokkari.

Locatie