Peter's Studio

  1. Griekenland
  2. Mykonos
  3. Ornos
  • Peter's Studio
  • 6 foto's

Het complex ligt in de gemeente Ornos, ongeveer 5 km van de stad Mikonos en 6 km van de luchthaven.

Over Peter's Studio

Ligging

Het complex ligt in de gemeente Ornos, ongeveer 5 km van de stad Mikonos en 6 km van de luchthaven.

Hotelfaciliteiten

Het hotel met een lift en een receptie beschikt over 6 kamers. De gasten van het verblijf kunnen van een bagagedepot, een kluis, een autoverhuur en een rookzone gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Sportieve gasten die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur op prijs stellen.

Kamers

In de kamers is airconditioning voorhanden. Balkon of terras behoort tot de standaardvoorzieningen van de meeste kamers. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. In de kitchenette behoren een koelkast, een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat tot de standaardvoorzieningen. Bovendien zijn een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Voor extra comfort in de badkamers zorgt een handdoekenset.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. Ligstoelen en parasols garanderen rustgevende uurtjes. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals fietsen/mountainbiken en een spa zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een restaurant voorhanden.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa en MasterCard.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • tuin
  • Kamer
    • hotelkluis

Locatie