Toula Apartments & Studios

  1. Griekenland
  2. Lesbos
  3. Petra

Ligging Dit verblijf heet de gasten in Petra welkom. Hotelfaciliteiten Het verblijf is zowel voor vakantiegangers als voor zakenreizigers geschikt, want de aangeboden diensten en faciliteiten zorgen voor een comfortabel verblijf. Kamers In de kamers is airconditioning voorhanden. Tot de standaardvoorzieningen van de meeste kamers behoort een balkon. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar.

Over Toula Apartments & Studios

Ligging

Dit verblijf heet de gasten in Petra welkom.

Hotelfaciliteiten

Het verblijf is zowel voor vakantiegangers als voor zakenreizigers geschikt, want de aangeboden diensten en faciliteiten zorgen voor een comfortabel verblijf.

Kamers

In de kamers is airconditioning voorhanden. Tot de standaardvoorzieningen van de meeste kamers behoort een balkon. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Tot de faciliteiten op alle kamers behoren een koelkast en een televisie. In de badkamer, uitgerust met een douche, vinden de gasten een föhn. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit verblijf heet de gasten in Petra welkom.

Locatie