Stalis Hotel

  1. Griekenland
  2. Kreta
  3. Stalis
  • Stalis Hotel
  • 14 foto's

Dit hotel bevindt zich direct in het hart van Stalis / Stalida.

Over Stalis Hotel

Ligging

Dit hotel bevindt zich direct in het hart van Stalis / Stalida.

Hotelfaciliteiten

Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Verschillende faciliteiten en diensten – zoals een bagagedepot, een kluis, een speelkamer, een autoverhuur en een rookzone – behoren tot de aangeboden voorzieningen. In het verblijf is Wi-Fi verkrijgbaar. In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Sportieve gasten die het omliggende landschap op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur op prijs stellen.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. De gasten kunnen vanaf het balkon of het terras van het uitzicht op zee genieten. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed en een slaapbank. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. De kitchenette is van een koelkast voorzien. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een flatscreen-tv met satellietzenders en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Het zwemcomplex met buitenbaden en zone voor kinderen is geschikt voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. Verfrissende drankjes bij de zwembadbar/snackbar en aangename ontspanning in de whirlpool brengen alle waterratten in vervoering. Ook een terras met ligstoelen en parasols is voorhanden. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals fietsen/mountainbiken, een spa, een sauna en massagebehandelingen zorgen voor de nodige afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. Er zijn verschillende boekingsmogelijkheden op het gebied van eten en drinken. De gasten kunnen kiezen uit halfpension en all-inclusive. Ontbijt, middagmaaltijd en een veelzijdig avondbuffet zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het verblijf geaccepteerd: American Express, Visa en MasterCard.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • terras
    • tuin
  • Zwembad
    • ligstoelen
    • parasol

Locatie