Lofos Apts

  1. Griekenland
  2. Kreta
  3. Piskopiano
  • Lofos Apts
  • 15 foto's

Ligging Dit verblijf ligt in Piskopiano, de dichtstbijzijnde luchthaven is Heraklion (HER). Hotelfaciliteiten Dit verblijf met een receptie beschikt over 30 kamers. Het verblijf biedt een wisselkantoor en een wasservice. Wi-Fi is aanwezig. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. Kamers Tot de faciliteiten op alle kamers behoren een koelkast, een thee-/koffiez

Over Lofos Apts

Ligging

Dit verblijf ligt in Piskopiano, de dichtstbijzijnde luchthaven is Heraklion (HER).

Hotelfaciliteiten

Dit verblijf met een receptie beschikt over 30 kamers. Het verblijf biedt een wisselkantoor en een wasservice. Wi-Fi is aanwezig. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

Tot de faciliteiten op alle kamers behoren een koelkast, een thee-/koffiezetapparaat en een kluis. Voor ouders met kinderen zijn gezinskamers beschikbaar. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit verblijf ligt in Piskopiano, de dichtstbijzijnde luchthaven is Heraklion (HER).
Eten en drinken
Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar.

Locatie