Oneiro Boutique Hotel

  1. Griekenland
  2. Kos
  3. Tigaki

Hotelfaciliteiten Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor gasten die zakelijk of privé op reis zijn, omdat ze van een scala aan service en faciliteiten gebruik kunnen maken. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar. Kamers Airconditioning in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaa

Over Oneiro Boutique Hotel

Hotelfaciliteiten

Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor gasten die zakelijk of privé op reis zijn, omdat ze van een scala aan service en faciliteiten gebruik kunnen maken. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar.

Kamers

Airconditioning in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaat. Tot de standaardvoorzieningen van de meeste kamers behoort een balkon waarop de gasten kunnen ontspannen. De kamers bieden een kitchenette, een koelkast en een televisie. In de badkamer vinden de gasten een douche. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Eten en drinken

Er kan halfpension worden geboekt.

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Eten en drinken
Er kan halfpension worden geboekt.

Locatie