Niki Studios & Apartments

  1. Griekenland
  2. Corfu
  3. Acharavi

Ligging Dit hotel bevindt zich in Acharavi, op ongeveer 600 m van het strand. Hotelfaciliteiten Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen, zodat de gasten zorgeloos kunnen genieten van een aangenaam verblijf. Kamers Verschillende faciliteiten behoren tot de standaardvoorzieningen in alle wooneenheden van het verblijf. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for

Over Niki Studios & Apartments

Ligging

Dit hotel bevindt zich in Acharavi, op ongeveer 600 m van het strand.

Hotelfaciliteiten

Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen, zodat de gasten zorgeloos kunnen genieten van een aangenaam verblijf.

Kamers

Verschillende faciliteiten behoren tot de standaardvoorzieningen in alle wooneenheden van het verblijf. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Belangrijke opmerking

In verband met de versoepeling van de Coronavirus-maatregelen kunnen officiële beslissingen leiden tot beperkingen, wijzigingen of het vervallen van diensten tijdens uw reis. Uiteraard heeft dit geen invloed op uw wettelijke rechten.

Beperkte mobiliteit

Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen.

Ligging
Dit hotel bevindt zich in Acharavi, op ongeveer 600 m van het strand.

Locatie